«Україна – це футбольна країна, і я з цим абсолютно згоден»: Ребров оцінив шанси збірної на Євро-2024

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
300
0 голосів
«Україна – це футбольна країна, і я з цим абсолютно згоден»: Ребров оцінив шанси збірної на Євро-2024
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров перед чемпіонатом Європи 2024 року розповів про завдання, як стоять перед національною командою на турнірі.

Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня. Збірна України потрапила до групи Е, де окрім підопічних Сергія Реброва гратимуть Бельгія, Румунія та Словаччина.

Головний тренер національної команди Сергій Ребров розповів про завдання, як стоять перед національною командою на турнірі:

«Завжди вважають, що Україна – це футбольна країна, і я з цим абсолютно згоден. Але є інші фактори – війна, тривалі переїзди, дуже великі додаткові навантаження на гравців, які ми маємо враховувати. Однак, як і вболівальники, я вважаю, що у нас дуже хороша збірна, і ми намагатимемося досягти максимуму на Євро.

Ми маємо молоду збірну, але я не бачу тут проблеми. Вважаю, що для всіх команд дуже важливим є баланс між досвідченими гравцями та молодими, які дають більше енергії на полі. Ми маємо досвідчених хлопців та таланти, для яких цей великий турнір перший у житті», – заявив тренер в коментарі для УЄФА.

Нагадаємо, що найвищим досягненням національної команди на Євро є вихід до чвертьфіналу у 2020 році, де команда Андрія Шевченка із рахунком 0:4 поступилася англійцям.