Сльози Миколенка після травми у грі проти Молдови: гравець збірної України розповів, чому був розлючений

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
646
0 голосів
Сльози Миколенка після травми у грі проти Молдови: гравець збірної України розповів, чому був розлючений
Віталій Миколенко. Фото: Google
Віталій Миколенко зазнав травми у товариському матчі проти Молдови, після чого покинув футбольне поле. Лівий захисник національної збірної України розповів, що відчував у ту мить.

Збірна Україна здобула розгромну перемогу (4:0) над національною командою Молдови в останньому товариському поєдинку перед Євро-2024.

У середині тайму Віталій Миколенко зазнав пошкодження у боротьбі з Артуром Крачуном, а за хвилину залишив футбольне поле у сльозах.

Лівий захисник розповів, що відчував, коли отримав травму:

«Це просто нещасний випадок. Я був розлючений, тому що тижнями готувався до цього матчу, адже це остання гра перед Євро, і травмувався на рівному місці. Це було важко морально, але команда підтримала мене і мені приємно, що у мене є такі партнери по команді.

Після ушкодження я вирішив спробувати вийти на поле, пробігтися, зрозуміти чи болить мені чи ні. Таки не міг на ногу ступати і попросив заміну. Сподіваюся, що відновлюся якнайшвидше. Не скажу, коли я повернуся, бо ще сам не знаю», – розповів гравець в коментарі для ВЗБІРНА.

Нагадаємо, що гравець отримав травму у поєдинку проти Ліверпуля навесні, через яку пропустив кінцівку нинішнього сезону.

  • Українець цього сезону провів 34 гри у всіх турнірах, забивши два голи.
  • Контракт Віталія Миколенка з Евертоном розрахований до 30 червня 2026 року.
  • Євро-2024 відбудеться у Німеччині з 14 червня по 14 липня.
  • Збірна України зіграє у групі Е із Бельгією, Румунією та Словаччиною.