«Буде здавати Павелка»: відомий президент клубу УПЛ, який допоможе Шевченку стати головою УАФ – це не Суркіс

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
859
0 голосів
«Буде здавати Павелка»: відомий президент клубу УПЛ, який допоможе Шевченку стати головою УАФ – це не Суркіс
Андрій Шевченко та Андрій Павелко. Фото: Google
Український футбольний журналіст-блогер Сергій Болотніков розповів про цікаві підкилимні ігри в українському футболі, які стосують заґратованого президента УАФ та Андрія Шевченка.

Сергій Болотніков видав дуже резонансний інсайд. Якщо вірити словам блогера, в українському футболі намічається дуже велика буза. 

«Робота УАФ паралізована, тому що Павелко сидить в СІЗО. Ми знаємо, що Шевченко начебто хоче цю владу підхопити, але дуже довго процес ніяк не рухався в цьому плані. І от зараз, наскільки я знаю, він зарухався. 

Для того, щоб зняти Павелка треба скликати позачерговий конгрес УАФ. Для цього потрібно, щоб на конференції обласних асоціацій прийняли таке рішення». 

І перші кроки для усунення пана Павелка з його насидженого місця вже зроблено. Президент Колоса Андрій Засуха, ніби, вже запустив процес.

«5 вересня сталася дуже серйозна подія. Асоціація київської області зібралася і скликала конференцію на 28 жовтня.

Асоціацією київської області керує Засуха, і схоже, він стане першим, хто буде здавати Павелка».

Слідом за Засухою відхреститися від Павелка мають і ще кілька колективних членів, впевнений Болотніков.

«Щоб провести конгрес потрібно 30 голосів із 40 колективних членів УАФ. Це велика цифра, але мені здається, якщо 5-10 членів приймуть таке рішення, то решта просто посипиться.

Ці люди дуже тонко відчувають момент, коли потрібно здати свого баса і підкоритись новому начальству», – сказав Болотніком в ефірі Ютуб-каналу КДК.

  • Починаючи з лютого 2023 року, Павелко був відсторонений від своєї посади на час слідства.
  • У червні суддя Шевченківського районного суду міста Львова відправив Павелка до СІЗО.
  • Над президентом УАФ Павелком та генсеком організації Запісоцьким ще з листопада 2022 року триває слідство у справі про розкрадання коштів на побудову заводу з виготовлення штучних полів.
  • Останнім місцем роботи Андрія Шевченка був італійськй Дженоа, де українець нетривалий час був головним тренером в сезоні 2021/2022 років.