Михайличенко отримав подарунок від англійців, УЄФА дав обіцянку УАФ: деталі зустрічі у Вроцлаві

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1320
0 голосів
Михайличенко отримав подарунок від англійців, УЄФА дав обіцянку УАФ: деталі зустрічі у Вроцлаві
Олексій Михайличенко. Фото: УАФ
Представники Футбольної асоціації Англії вручили Олексію Михайличенку пам’ятний приз як легенді світового футболу за видатні досягнення під час кар’єри гравця.

У польському Вроцлаві, де відбувся матч відбору до Євро-2024 Україна — Англія (1:1), відбулася міжнародна нарада, в якій взяли участь перші віце-президенти УАФ Олексій Михайличенко та Вадим Костюченко, а також фінансовий директор Футбольної асоціації Англії Марк Берроуз, делегат УЄФА Аміл Геріна, генеральний секретар Футбольної асоціації Англії Марк Буллінгем та радник у справах національних асоціацій департаменту національних асоціацій УЄФА Йозеф Клімент.

Представники УЄФА запевнили керівників УАФ у подальшій підтримці, яка, зокрема, стосується національних збірних України та різноманітних соціальних проєктів, що проходять у нашій країні. Від української сторони представники Футбольної асоціації Англії отримали подяку за плідну співпрацю та допомогу українському футболу й Україні під час військової агресії росії. 

Поінформувала пресслужба УАФ.

  • Також під час наради представники Футбольної асоціації Англії вручили Олексію Михайличенку пам’ятний приз як легенді світового футболу за видатні досягнення під час кар’єри гравця.