Підготовка збірної України до гри з Молдовою: Ребров вирішив поділити гравців на дві групи

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
480
0 голосів
Підготовка збірної України до гри з Молдовою: Ребров вирішив поділити гравців на дві групи
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Наступного дня після гри із Польщею Сергій Ребров вирішив влаштувати день відновлення для гравців стартового складу, а також дати фізичне навантаження для тих, хто не грав або вийшов на заміну.

7 червня збірна України провела товариський поєдинок проти збірної Польщі в рамках підготовки до Євро-2024, в якому зазнала поразки із рахунком 1:3.

На наступний день після матчу головний тренер команди Сергій Ребров вирішив влаштувати день відновлення для гравців стартового складу, повідомляє УАФ.

Зазначається, що тренерський штаб для гравців, які не грали або вийшли на заміну, провів тренування із фізичним навантаженням.

Повідомляється, що Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук та Олександр Тимчик, які грали в основному складі проти Польщі, віддали перевагу відновлювальним вправам на полі: гравці пробіглися та виконали стретчинг.

Основна група футболістів після короткої пробіжки та розминки відпрацювала тримання мʼяча у квадратах і провела повноцінне ігрове тренування. Під час заняття були серії з тактичним завданнями, а також швидкісна силова робота у станціях із завершальними ударами.

Сьогодні в національної команди заключний день збору у Варшаві, а 10 червня делегація збірної вилетить до Кишинева, де на наступний день проведе товариську гру проти Молдови.

  • Сергій Ребров оголосив заявку національної команди на чемпіонат Європи, до якої потрапило 26 гравців.
  • Євро-2024 відбудеться у Німеччині з 14 червня по 14 липня.
  • Збірна України зіграє у групі Е із Бельгією, Румунією та Словаччиною.