Дніпро-1 призначить українця на пост головного тренера: журналіст розкрив прізвище головного кандидата

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1073
0 голосів
Дніпро-1 призначить українця на пост головного тренера: журналіст розкрив прізвище головного кандидата
Дмитро Михайленко. Фото: Google
Михайло Співаковський поділився інформацією щодо нового головного тренера ФК Дніпро-1, який виведе команду на матчі УПЛ проти Металіста.

Ведучий ТаТоТаке Михайло Співаковський розповів, що новим наставником Дніпра-1 буде українцем, а також висловив думку, що Дмитро Михайленко може повернутись на пост головного тренера команди:

«У Дніпра-1 буде новий тренер вже на наступний тур і це українець. Хто? В мене нуль ідей. Вільних українських тренерів практично немає. Рябоконь – це топовий варіант. Але там від Шевченка та Грозного до Климовського та Колчина.

Я думаю, що як варіант, це може бути знову Дмитро Михайленко. Це людина, яка коріннями в цьому клубі. Він зараз в Пафосі U-19, але може без пафосу приїхати і тренувати Дніпро-1», – сказав Співаковський в ефірі «ТаТоТаке».

  • Дніпро-1 після чотирьох зіграних матчів у чемпіонаті України з п’ятьма очками займає 13 місце у турнірній таблиці чемпіонату України.
  • У наступному турі УПЛ Дніпро-1 зіграє проти Колоса. Гру заплановано на 17 вересня.
  • Дмитро Михайленко очолював Дніпро-1 з 2017 року по 2020 рік, пройшовши шлях з командою від нижчих дивізіонів і аж до УПЛ.