Тимощук зробив заяву: екскапітан збірної України став на захист російського гравця – про війну знову ні слова

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2631
0 голосів
Тимощук зробив заяву: екскапітан збірної України став на захист російського гравця – про війну знову ні слова
Анатолій Тимощук. Фото: Google
Асистент головного тренера санкт-петербурзького Зеніту, зрадник України Анатолій Тимощук, висловився щодо скандального російського форварда Олександра Кокоріна.

На думку колишнього капітана збірної України Анатолія Тимощука, який спокійно працює в структурі пітерського Зеніту в час війни росії проти України, пияк і дебошир, колишній форвард збірної росії Олександр Кокорін, міг стати зіркою Фіорентини.

«Саша — гравець високої якості, який мав спокійно заграти у Фіорентині, як і у будь-якому іншому провідному чемпіонаті. 

Що сталося насправді, чому він мало грав, ми не знаємо. Напевно, є свої підводні камені, взаємини», — сказав Тимощук в інтерв’ю пропагандиському телеканалу «Матч ТБ».

Хронологія падіння на дно, тобто потрапляння за ґрати, від Олександра Кокоріна була такою:

  • У 2018 році Кокорін та Павло Мамаєв побили водія ведучої Першого каналу Ольги Ушакової Віталія Соловчука, зламавши йому ніс.
  • Потім в одному із закладів Кокорін ударив стільцем голову департаменту Мінпромторгу Дениса Пака, завдавши йому черепно-мозкової травми.
  • У травні 2019 року суд виніс вирок, згідно з яким Кокоріна до півтора року позбавлення волі за статтями про побої та хуліганство. Через п'ять місяців він вийшов по УДЗ.
  • У складі італійської Фіорентини Кокорін зіграв 12 матчів: результативними діями не відзначався.
  • У сезоні 2022/2023 росіянин на правах оренди грав за кіпрський Аріс у складі якого став чемпіоном країни. Цього літа Кокорін продовжив орендну угоду та виступатиме за чемпіонів Кіпру до завершення сезону 2023/2024.
  • Анатолій Тимощук є рекордсменом збірної України за кількістю проведених матчів у футболці національної команди (144 поєдинки).
  • УАФ позбавила Анатолія всіх футбольних нагород та рекордів за його мовчання стосовно війни в Україні.
  • У структурі Зеніту Тимощук працює з 2017 року.