«Він не готовий»: тренер суперників збірної України прокоментував заявку на Євро-2024

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
533
0 голосів
«Він не готовий»: тренер суперників збірної України прокоментував заявку на Євро-2024
Доменіко Тедеско. Фото: Google
Національна збірна Бельгії оголосила заявку на чемпіонат Європи – головний тренер команди Доменіко Тедеско прокоментував своє рішення щодо формування складу.

Головний тренер збірної Бельгії Доменіко Тедеско оголосив заявку збірної Бельгії на Євро-2024 – воротар мадридського Реала Тібо Куртуа не потрапив у список гравців та не візьме участь у турнірі.

Наставник бельгійців прокоментував своє рішення щодо формування складу команди:

«У нас було багато зустрічей в команді, ми все обмірковували і проговорювали щодо фінальної заявки, тому що це важливе рішення. У мене хороші передчуття щодо чемпіонату Європи. Є деякі питання, але сподіваюсь, що всі футболісти будуть у хорошій формі в Німеччині. Щодо футболу, то ми не збираємося змінювати наш ігровий стиль.

Відсутність Куртуа? Він був дуже чітким і чесним у своєму спілкуванні. Остання інформація, яку ми отримали, – це те, що він не готовий до чемпіонату Європи. Він знає своє тіло найкраще. Побачимо, хто стане першим воротарем. У нас є три фантастичні голкіпери, побачимо, хто буде з них першим», – наводить слова Тедеско Динамо від Шуріка з посиланням на Nieuwsblad.be.

  • Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня.
  • Збірна України потрапила до групи Е, де окрім підопічних Сергія Реброва будуть Бельгія, Румунія та Словаччина.
  • Найвищим досягненням національної команди на Євро є вихід до чвертьфіналу у 2020 році, де команда Андрія Шевченка із рахунком 0:4 поступилася англійцям.
  • Раніше Доменіко Тедеско високо оцінив рівень збірної України.