«Ця команда на правильному шляху»: тренер збірної Бельгії зробив серйозний комплімент підопічним Реброва

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
225
0 голосів
«Ця команда на правильному шляху»: тренер збірної Бельгії зробив серйозний комплімент підопічним Реброва
Доменіко Тедеско. Фото: Google
Головний тренер національної команди Бельгії Доменіко Тедеско прокоментував рівень гри збірної України, а також оцінив шанси підопічних Сергія Реброва вийти на Євро-2024.

Якщо збірна України зможе пробитися на чемпіонат Європи, то потрапить у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.

Головний тренер бельгійців Доменіко Тедеско вважає, що підопічні Сергія Реброва мають всі шанси зіграти на Євро-2024:

«З цієї четвірки претендентів (прим. – Боснія і Герцеговина, Ісландія, Ізраїль та Україна) найбільш реальні шанси пробитися на Євро до Німеччини має все-таки команда Реброва. І не тільки тому, що на папері її склад виглядає кращим. За останні декілька років у складі цієї збірної з'явилася ціла група молодих талановитих футболістів, які виступають у дуже серйозних клубах Європи.

Українці в своїх клубах стали лідерами й авторитетами, про яких говорить вся футбольна Європа. Коли кістяк твоєї збірної складають гравці, які виступають у п'ятірці найсильніших чемпіонатів континенту, це вже серйозний і вагомий аргумент».

Наставник збірної Бельгії також похвалив стиль гри національної команди України:

«Футбол, у який сьогодні грає збірна України, – це сучасний, модерний, європейський рівень. Це дух часу. Можливо, в українців не завжди і не все виходить, але ця команда на правильному шляху. Вересневий матч проти Англії говорить про дуже чітку тренерську установку на гру, підготовленість команди та її максимальну самовіддачу.

Це дуже серйозні бонуси України, і вони спрацювали навіть у грі проти одного з фаворитів нинішнього Євро, до яких сьогодні багато хто відносить англійську збірну», – сказав Тедеско в інтерв'ю виданню Zbirna.

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.