«Коли почув, що він підтримує нашу країну – захотілося приїхати»: Коноплянка розповів про перехід у ЧФР

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
3098
0 голосів
«Коли почув, що він підтримує нашу країну – захотілося приїхати»: Коноплянка розповів про перехід у ЧФР
Євген Коноплянка, фото: Google
Півзахисник ЧФР українець Євген Коноплянка розповів, як перейшов у румунський клуб. Євген був радий дізнатися: що президент клубу допомагає Україні.

Євген Коноплянка розповів про свій перехід у румунський ЧФР.

«Мені подзвонив агент та запитав, чи не хочу я перейти у ЧФР. На хвилину я замислився і відповів: «Чому б ні?». Потім я поспілкувався з іншим агентом, наближеним до клубу, а ще через 5 днів приїхав сюди та підписав контракт. Президент клубу зробив дуже багато для українців, і я йому дуже вдячний. Мені дуже приємно грати і за нього, і за клуб».

Коноплянка сказав, що готовий був грати за нову команду навіть без зарплатні.

«Коли я почув, що він підтримує нашу країну – мені захотілося приїхати ще швидше. Справа не в грошах, я можу грати безплатно. Я можу нічого не заробляти знаючи, що тут допомагають нашій країні. Це дуже приємно.

Я почуваюся як вдома. Дійсно почуваюся. Мені дуже комфортно, я тут уже майже місяць, я знаю всіх гравців, весь персонал, усіх вболівальників», – сказав Коноплянка в коментарі для ProSport.

  • Після підписання контракту з румунським ЧФР влітку, Коноплянка вийшов на поле лише у двох матчах команди з Клужа, сумарно провівши на полі 19 хвилин.
  • ЧФР посідає перше місце у турнірній таблиці чемпіонату, маючи 16 очок після семи турів.
  • Контракт Євгена з ЧФР розрахований до 2025 року.