Миколенко втратив довіру з боку головного тренера Евертона: англійський журналіст повідомив деталі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1384
0 голосів
Миколенко втратив довіру з боку головного тренера Евертона: англійський журналіст повідомив деталі
Віталій Миколенко. Фото: Евертон
Як вважають англійські журналісти, головний тренер Евертона Шон Дайч не довіряє лівому захиснику Віталію Миколенку, натомість надаючи перевагу наддосвідченому Ешлі Янгу.

Український лівий захисник Евертона Віталій Миколенко зіштовхнувся з браком ігрового часу в стані «ірисок» у новому сезоні. З п’яти матчів команди з Мерсісайду українець зіграв лише 75 хвилин у грі Кубка ліги проти Донкастера (2:1).

Журналіст Пол Браун пов’язує це з тим, що Миколенко, скоріш за все, втратив довіру головного тренера Евертона Шона Дайча, з чим пов’язаний постійний вихід у старті 38-річного Ешлі Янга:

«Я не вірю, що Дайч довіряє Миколенку. Однак він, безумовно, не єдиний гравець, який показує погані результати, оскільки Янг теж має покращити свою гру».

Але, як зазначив експерт у коментарі сайту Givemesport, українець все ж таки заслуговує на те, щоб отримати свій шанс:

«Звичайно, Янг поки що не аж настільки кращий за Миколенка, і враховуючи, що останньому ще лише 24 роки, можливо, настав час продемонструвати йому трохи віри та дати йому шанс розвиватися». 

  • Основним лівим захисником Евертона нині є саме Янг, який відіграв по 90 хвилин в усіх чотирьох матчах «ірисок» в АПЛ цього сезону.
  • Миколенко за півтора роки в Англії провів за Евертон 52 поєдинки в усіх турнірах, у них він забив один гол.