Ребров оголосив заявку збірної України на матч з Англією: головний тренер не розраховує на трьох гравців

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1824
0 голосів
Ребров оголосив заявку збірної України на матч з Англією: головний тренер не розраховує на трьох гравців
Збірна України з футболу. Фото: УАФ
Троє Олександрів, а саме Тимчик, Зубков та Піхальонок не потрапили до заявки збірної України на гру з Англією. Натомість до складу внесено Андрія Ярмоленка, який раніше не тренувався в загальній групі.

Пресслужба Української асоціації футболу оприлюднила список гравців, на яких розраховуватиме головний тренер збірної України Сергій Ребров на гру відбору до Євро-2024 проти команди Англії, який пройде 9 вересня о 19:00 за київським часом у польському Вроцлаві:

  • Воротарі: 1. Георгій Бущан, 12. Анатолій Трубін, 23. Андрій Лунін.
  • Захисники: 2. Юхим Конопля, 3. Богдан Михайліченко, 4. Сергій Кривцов, 13. Ілля Забарний, 16. Віталій Миколенко, 19. Денис Попов, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко.
  • Півзахисники: 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Георгій Судаков, 10. Михайло Мудрик, 14. Віталій Буяльський, 15. Віктор Циганков, 17. Олександр Зінченко, 20. Єгор Назарина.
  • Нападники: 9. Роман Яремчук, 11. Артем Довбик, 18. Владислав Ванат.

Із тих футболістів, які зараз перебувають у таборі збірної України, до заявки не потрапили троє Олександрів, а саме Зубков, Піхальонок та Тимчик, в якого було діагностовано запалення м’язів.