«Було б ідеально, якби він був у команді»: Трубін розповів, хто допоміг йому з адаптацією в Бенфіці

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
886
0 голосів
«Було б ідеально, якби він був у команді»: Трубін розповів, хто допоміг йому з адаптацією в Бенфіці
Анатолій Трубін. Фото: Бенфіка
За словами воротаря Бенфіки Анатолія Трубіна, з адаптацією в Лісабоні йому допомагає ексфорвард «орлів» Роман Яремчук, в якого голкіпер винаймає будинок.

Воротар Анатолій Трубін поділився враженнями від перебування в стані Бенфіці, гравцем якої воротар став у серпні 2023 року.

За словами Трубіна, перебування в Лісабоні його неабияк мотивує:

«Цей перехід у Бенфіку надає крила, мотивації. Бачу, що можна ще краще працювати, ставати краще і в цьому конкурентному середовищі, новому чемпіонаті краще прогресувати».

Також воротар зізнався, що отримав рекомендацію про клуб від ексфорварда Бенфіки Романа Яремчука вже після переходу:

«Я з ним спілкувався вже після трансферу. Він мені сказав, що там все на найвищому рівні, як в Ман Сіті, Баварії чи Реалі. Бенфіка також у цьому списку, бо все найкраще, від їжі і до стадіону». 

Трубін розповів, що нападник також допоміг вирішити побутові проблеми:

«Він мені також допоміг мені з домом, здає в оренду свій. Було б взагалі ідеально, якби він був у команді, це б для адаптації було краще, але він і так полегшує життя».

Жага до трофеїв, за словами Анатолія, притаманна Бенфіці, що споріднює її з ексклубом воротаря – Шахтарем:

«Тиск завжди буде, тому що це команда, яка ставить найвищі цілі, вигравати трофеї кожен сезон. Дуже схоже з Шахтарем, тому що в цієї команди є тільки перемога». 

Трубін також розповів, яка кількість португальців вболіває за «орлів»:

«Як всі мені кажуть, 6,5 з 11 мільйонів населення Португалії вболівають за Бенфіку. Ми приїхали на виїзний матч проти Жил Вісенте, весь стадіон вболівав за Бенфіку. Це було для мене вперше і я спитав «Це так завжди?» і мені відповіли, що на 80% так. Склалося відчуття, що граєш вдома, але на виїзді».   

Наостанок у інтерв’ю YouTube-каналу ВЗБІРНА воротар розповів про те, що в стані Бенфіки зробить його щасливим:

«Дуже хочеться дебюту, не буду лукавити. Для мене це буде найщасливіший момент – дебютувати за такий клуб. Розумію, що вимоги нові, але крок за кроком намагаюся вхопити цей шанс».

  • Трубін з моменту переїзду до Португалії за Бенфіку не зіграв жодної хвилини. Наступна гра команди відбудеться 16 вересня проти Візели.
  • Раніше президент Бенфіки Руй Кошта розповів, що його команда навіть не розраховувала на те, що їм вдасться придбати Трубіна.
  • Міністерство молоді та спорту України представило оновлений список спортсменів, які не повернулись з-за кордону. Трубін потрапив до нього.