«Це воротар, визнаний у всій Європі»: президент Бенфіки прокоментував трансфер Анатолія Трубіна

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
1488
0 голосів
«Це воротар, визнаний у всій Європі»: президент Бенфіки прокоментував трансфер Анатолія Трубіна
Анатолій Трубін, фото: Бенфіка
Президент лісабонської Бенфіки Руй Кошта висловився про трансфер українського голкіпера Анатолія Трубіна із Шахтаря. Спочатку він не входив у плани клуба.

Президент Бенфіки Руй Кошта розповів, що його команда навіть не розраховувала на те, що їм вдасться придбати Анатолія Трубіна.

«Ми знали, що шукатимемо іншого воротаря. Трубін не входив у плани Бенфіки, бо був практично недосяжний. Це воротар, визнаний у всій Європі. Ми намагалися просунути його підписання. Було немислимо, що він піде безплатно.

І коли ми зрозуміли, що з'явилося вікно можливостей, ми спробували передбачити той факт, що у нього закінчиться останній рік контракту. Тоді б ми не мали шансу. У найближчі кілька років він буде одним із найкращих воротарів Європи», – сказав Кошта в коментарі для Maisfutebol.

Контракт Трубіна із Бенфікою розрахований на п'ять років, до 2028 року.

  • Одіссеяс Влаходімос, який був основним голкіпером португальського клубу, влітку перейшов до Ноттінгем Форест за п'ять мільйонів євро.
  • Головним конкурентом Трубіна є 21-річний Самуель Соареш. 
  • Трубін з моменту переїзду до Португалії за Бенфіку не зіграв жодної хвилини. Наступна гра Бенфіки відбудеться 16 вересня проти Візели.