Трубін та Довбик мають проблеми: гравці збірної України – у списку спортсменів, які не повернулися з-за кордону

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1496
0 голосів
Трубін та Довбик мають проблеми: гравці збірної України – у списку спортсменів, які не повернулися з-за кордону
Артем Довбик та Анатолій Трубін. Фото: Спорт-Експрес
Мінспорту України оновило список осіб, які порушили взяті зобов'язання щодо термінів повернення на територію України після закінчення спортивного заходу.

Міністерство молоді та спорту України представило оновлений список спортсменів, які не повернулись з-за кордону.

У новій версії присутній форвард Жирони та збірної України Артем Довбик. 6 серпня він перейшов до іспанської Жирони з Дніпра-1. Також у списку з'явився і голкіпер Бенфіки та збірної України Анатолій Трубін. 10 серпня він перейшов у португальський клуб з Шахтаря.

Раніше у список були додані Михайло Мудрик та Ілля Забарний. Обидва виступають в Англії за Челсі та Борнмут відповідно. До цього у список також потрапили Артем Громов (нині вільний агент, раніше виступав за АЕК Ларнака) та Владислав Кулач (азербайджанська Зіря).

До оновленої версії списку також увійшов гравець БК Прометей Іссуф Санон. Санон мав зіграти у пре-кваліфікації до Олімпіади-2024, проте травмувався під час індивідуальної роботи. Наприкінці серпня стало відомо, що Іссуф розпочав підготовку до нового сезону у складі Прометея.

  • Збірна України провела три матчі, набрала шість очок та посідає друге місце у групі С кваліфікації на Євро-2024.
  • Команда Реброва зіграє 9 вересня номінально домашній матч проти збірної Англії. Поєдинок пройде у польському Вроцлаві.
  • 12 вересня збірна України зустрінеться у Мілані з Італією.