Не тільки Ярмоленко: збірна України втратила ще одного гравця перед матчем з Англією у відборі Євро-2024

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1498
0 голосів
Не тільки Ярмоленко: збірна України втратила ще одного гравця перед матчем з Англією у відборі Євро-2024
Сергій Ребров та гравці збірної України. Фото: УАФ
Національна збірна України протестувала газон на стадіоні у польському Вроцлаві, де й відбудеться поєдинок відбору до Євро-2024 проти команди Англії.

Під час вечірнього тренування національної збірної України, яке відбулося буквально годину тому на «Тарчинський-Арена» у польському Вроцлаві, не приймав участі захисник київського Динамо Олександр Тимчик.

В оборонця було діагностовано запалення м’язів привідної групи м’язів стегна, що виключає його участь у завтрашньому матчі проти англійців. Невтішну новину оприлюднила пресслужба УАФ. 

За інформацією джерела, перспективи відновлення Тимчика до наступної гри проти Італії, буде визначено пізніше, після аналізу ситуації та спільного рішення головного тренера й медичного штабу збірної.

Втрата Тимчика не перша пробоїна в складі команди Сергія Реброва: раніше стало відомо про травми ще двох динамівців – півзахисника Миколи Шапаренка та форварда Андрія Ярмоленка.

  • Збірна України провела три матчі, набрала шість очок та посідає друге місце у групі С кваліфікації на Євро-2024.
  • Команда Сергія Реброва зіграє 9 вересня номінально домашній матч проти збірної Англії. Поєдинок пройде у польському Вроцлаві.
  • 12 вересня збірна України зустрінеться у Мілані з Італією.