«Мене турбує їх форма»: Франков проанонсував матч Україна – Англія, назвавши «проблемних» гравців

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1523
0 голосів
«Мене турбує їх форма»: Франков проанонсував матч Україна – Англія, назвавши «проблемних» гравців
Тренування збірної України. Фото: УАФ
Відомий футбольний журналіст Артем Франков занепокоєний формою лідерів національної збірної України напередодні матчу проти Англії в рамках кваліфікації Євро-2024.

Журналіст Артем Франков напередодні матчу Україна – Англія в рамках відбору до Євро-2024 висловив занепокоєність формою лідерів синьо-жовтих.

«Основний лівий захисник Віталій Миколенко сидить в Евертоні під старпером Ешлі Янгом, якого давно списали. Едуард Соболь травмований, а варіант із переведенням Олександра Зінченка просадить наш центр поля. Тарасу Степаненку та Сергію Сидорчуку давно за 30».

Франков підкреслив, що в головного тренера збірної України Сергія Реброва можуть виникнути проблеми із ротацією на наступний матч проти Італії.

«Як вирішуватиметься питання з Андрієм Ярмоленком? Переведе Ребров Віктора Циганкова ліворуч чи поставить Георгія Судакова, який щойно повернувся після апендициту? До речі, чому в нас люди після вирізання апендикса випадають на місяць? Ця операція потребує максимум тиждень на відновлення».

Також журналіст незадоволений станом наших форвардів Романа Яремчука та Артема Довбика.

«Мене турбує форма Яремчука, Довбика, який в останніх матчах Жирони не реалізовує моменти, хоча трансфер Артема в позитивному плані вплинув на Крістіана Стуані, який почав забивати регулярно», – заявив Франков в інтерв’ю сайту «Український футбол».

Нагадаємо, що поєдинок Україна – Англія відбудеться у суботу, 9 вересня. Поєдинок розпочнеться о 19:00 за Києвом. Матч Італія – Україна запланований на 12 вересня. Старт гри – о 21:45.