Ребров назвав дату оприлюднення заявки збірної України на Євро-2024: чим керувався тренер у своєму виборі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
461
0 голосів
Ребров назвав дату оприлюднення заявки збірної України на Євро-2024: чим керувався тренер у своєму виборі
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів, коли можна очікувати оголошення заявки збірної України на чемпіонат Європи 2024 року.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів, що оголосить заявку збірної України на Євро-2024 7 червня:

«Думаю, що саме 7 червня ми нашу заявку й оголосимо. Подивимося, кого запросимо на товариські матчі, які ми будемо проводити перед Євро-2024. Час до формування заявки ще є. І клубний сезон адже ще триває. Сподіваємося, що наші гравці закінчать його без травм.

Я просто не бачу сенсу поспішати з формуванням заявки і оголошувати її раніше 7 червня», – заявив Ребров в коментарі для Dynamo.kiev.ua.

Зазначимо, що національна команда України до кінця 2024 року проведе 12 поєдинків: три товариські гри, три матчі групового етапу Євро-2024 та шість зустрічей у рамках Ліги націй.

  • Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня.
  • Збірна України потрапила до групи Е, де окрім підопічних Сергія Реброва будуть Бельгія, Румунія та Словаччина.
  • Найвищим досягненням національної команди на Євро є вихід до чвертьфіналу у 2020 році, де команда Андрія Шевченка із рахунком 0:4 поступилася англійцям.
  • Головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився власними враженнями щодо гри київського Динамо під керівництвом Олександра Шовковського.