«Русин пізно розкрився»: у Сандерленді відреагували на перехід українця і назвали причину затримки презентації

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
176
0 голосів
«Русин пізно розкрився»: у Сандерленді відреагували на перехід українця і назвали причину затримки презентації
Назарій Русин. Фото: ФК Зоря
Спортивний директор Сандерленда Крістіан Спікмен розповів про те, коли вже до команди доєднається 24-річний український нападник Назарій Русин.

Функціонер Сандерленда Крістіан Спікмен розповів, наскільки складним завданням для клубу було підписати нападника Назарія Русина.

«Це був справді складний процес на кількох фронтах. Перемовини тривали кілька місяців. Нам довелося провести його медичне обстеження за кордоном у Європі. Йому самому довелося пробути в дорозі 22 години, щоб переконатися, що трансфер відбудеться».

За словами Спікмена, Русин наразі проходить процедуру отримання візи.

«На цю мить ми тільки проходимо процес отримання візи, тому він може доєднатися до нас у будь-який день. Сподіваюся, це станеться до вихідних».

Спортивний директор вірить, що Русин допоможе Сандерленду у вирішенні власних завдань.

«Русин пізно розкрився, однак в останні 18-24 місяців демонстрував хороший рівень. Очікуємо, що він приїде сюди й після невеликої адаптації зможе вплинути на команду та стати основним гравцем», – цитує Спікмена Sunderland Echo.

  • За інформацією журналістів, Русин проходив медичне обстеження у Парижі. Вони також повідомляють, що він вже прибув до Великобританії, щоб завершити формальності, про які згадував Спікмен;
  • За даними Трансфермаркт, Сандерленд заплатив Зорі за Русина 2,5 мільйони євро, а сам гравець підписав контракт з англійським клубом на чотири роки;
  • Сандерленд після п’яти зіграних турів у Чемпіоншипі посідає дев’яту сходинку в турнірній таблиці, маючи сім очок в активі.