«Збірна України U-21 поставила перед собою дві мети»: Мельгоса назвав завдання на кваліфікацію Євро-2025

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
656
0 голосів
«Збірна України U-21 поставила перед собою дві мети»: Мельгоса назвав завдання на кваліфікацію Євро-2025
Унаї Мельгоса. Фото: УАФ
Головний тренер молодіжної збірної України з футболу Унаї Мельгоса поділився очікуваннями від найближчих матчів проти Німеччини та Північної Ірландії.

8 вересня, збірна України U-21 з футболу проведе товариський матч проти одноліток із Німеччини, який стане дебютним для нового головного тренера синьо-жовтих іспанця Унаї Мельгоси.

Спеціаліст дав характеристику найближчому супернику.

«Німеччина – дуже хороша команда з багатьма індивідуальностями. Присутня висока інтенсивність у пресингу. В атаці вони грають більше позиційно, намагаючись тримати мʼяч. Багато атлетичних гравців, які також дуже добре оснащені технічно. Очікуємо на гідного суперника».

Також спеціаліст висловився про молодіжну збірну Північної Ірландії, із якою вже 12 вересня українці зустрінуться в рамках кваліфікації Євро-2025.

«Північна Ірландія змінила головного тренера, тож у нас небагато інформації про них. Після їхнього стартового поєдинку проти Люксембургу (0:1), сподіваюся, зможемо отримати більше інформації. Загалом ця команда відрізняється від Німеччини, гравці сильніші фізично, тож нам треба адаптуватися».

Наостанок Мельгоса висловився про завдання команди на кваліфікацію Євро-2025.

«Україна поставила перед собою різні мети. Одна мета – кваліфікуватися на Євро-2025. Інша мета, розвиток гравців, дуже й дуже важлива. Не можу сказати, хто в нашій групі фаворит. Будемо рухатися крок за кроком», – цитує Мельгосу пресслужба УАФ.

  • Нагадаємо, що товариський поєдинок Німеччина – Україна відбудеться у п’ятницю, 8 вересня, на «Людвігспаркштадіоні» в німецькому Саарбрюкені. Матч розпочнеться о 19:15 за Києвом;
  • Поєдинок Україна – Північна Ірландія в рамках кваліфікації Євро-2025 запланований на вівторок, 12 вересня. Ця гра пройде у Словаччині, на полі Національного тренувального центру Попрада. Старт гри – о 19:30 за київським часом;
  • Разом з Україною та Північною Ірландією в одній групі за вихід на чемпіонат Європи будуть змагатися також Англія, Сербія, Азербайджан та Люксембург.