«Хороша можливість, щоб продати себе»: експерт назвав найкращого українського футболіста

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
319
0 голосів
«Хороша можливість, щоб продати себе»: експерт назвав найкращого українського футболіста
Віктор Циганков. Фото: УАФ
На думку експерта Олега Федорчука, вінгер збірної України з футболу Віктор Циганков не тільки є лідером національної команди, а ще й найкращим українським футболістом.

Експерт Олег Федорчук у ексклюзивному інтерв’ю сайту «Спорт-Експрес» поділився думкою про те, хто стане лідером збірної України з футболу в вересневих матчах.

Як вважає Федорчук, ним буде вінгер іспанської Жирони Віктор Циганков. Експерт також аргументував свою думку:

«Вважаю, що Віктор — наразі найкращий український футболіст. В своєму клубі він показує чудові результати, тепер він повинен підтвердити це в матчах збірної. Це шанс для нього проявити себе на міжнародному рівні, особливо в матчах з Англією та Італією. Збірна — хороша можливість, щоб продати себе до топ-клубу».

  • У вересні збірна України проведе два матчі: проти Англії 9 вересня у польському Вроцлаві та проти Італії 12 вересня у Мілані.
  • Циганков дебютував за національну команду 12 листопада 2016 року в матчі відбору до ЧС-2018 проти збірної Фінляндії (1:0).
  • На прем’єрний гол у синьо-жовтій футболці Віктору довелося чекати майже два роки. Вперше за збірну він відзначився 9 вересня 2018 року в грі Ліги націй проти команди Словаччини (1:0).
  • Загалом Циганков провів 47 матчів у складі збірної України, в яких він забив 11 голів.
  • Чотири з них – у останніх трьох поєдинках: дубль Німеччині (3:3) та по голу Північній Македонії (3:2) та Мальті (1:0).