«Коли дивишся на Мудрика, то думаєш, що це гламур»: український тренер виніс вердикт Михайлу у Челсі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1555
0 голосів
«Коли дивишся на Мудрика, то думаєш, що це гламур»: український тренер виніс вердикт Михайлу у Челсі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Ексголовний тренер Таврії, Ниви (В), Миколаєва та ряду інших українських клубів Олег Федорчук висловився про хід кар’єри 22-річного українця Михайла Мудрика у Челсі.

Олег Федорчук визнає, що у Михайла Мудрика поки не надто складається кар’єра у Челсі.

«Хлопцю не позаздриш, в Англії безжалісна преса. Гадаю, Мудрик психологічно не готовий наразі, йому потрібно зробити крок назад, як свого часу це зробив Мохаммед Салах. Мудрик багато фокусується на м’ячі й на дриблінгу, проте футбол – це не лише дриблінг, а й пас, переміщення, гра задля партнера».

Попри все експерт відзначив велике бажання українського таланту вдосконалюватися.

«У Мудрика непроста кар’єра. Металіст, Дніпро, Шахтар, їздив на перегляд до Португалії… Проте він дуже працьовитий. Він самостійно займався  в тренажерному залі, постійно працює з фітнес-тренером. Хоча по ньому й не скажеш (сміється, – прим.)».

На думку Федорчука, зовнішній легковажний образ Мудрика є оманливим.

«Коли дивишся на Мудрика, то думаєш, що це гламур, а насправді він докладає чимало зусиль, щоб ставати кращим», – сказав експерт в інтерв’ю Sport-express.ua.

  • Нагадаємо, що Мудрик перебрався до Челсі з Шахтаря у січні цього року за 70+30 мільйонів євро. У 20 поєдинках за синіх вінгер зміг відзначитися двома асистами;
  • Єгипетський 31-річний вінгер Салах, який нині є зіркою Ліверпуля, свого часу потрапив в Челсі у 21 рік. Після одного року виступів за лондонців він відправився в оренду спочатку до Фіорентини, а потім до Роми, ставши у майбутньому повноцінним гравцем «вовків»;
  • Лише у 25 років Салах повернувся до АПЛ, перейшовши в Ліверпуль, та став його лідером.