У Мудрика серйозні проблеми: Челсі поставив ультиматум українському вінгеру

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1635
0 голосів
У Мудрика серйозні проблеми: Челсі поставив ультиматум українському вінгеру
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Журналісти відомого видання The Athletic випустили статтю, яка присвячена вінгеру збірної України та Челсі Михайлу Мудрику, та розповіли про проблеми нашого співвітчизника у лондонському клубі.

Михайло Мудрик ніяк не може стати основним у Челсі та демонструвати яскраву гру. Вінгер навіть ще ні разу не забив за лондонців в АПЛ. 

Журналісти The Athletic стверджують, що керівництво «аристократів» незадоволено грою українця та сподівалося на кращі виступи нашого співвітчизника.

Видання зазначає, що однією з проблем Мудрика є мовний бар’єр. Також футболіст хвилюється за близьких і рідних в Україні, яку постійну атакує ракетами та шахедами росія.

Проте наші колеги відмічають, що гравець докладає усіх зусиль, щоб стати кращим і багато часу проводить у тренажерному залі, що не надто подобається Челсі.

«Дехто навіть вважає, що Мудрик занадто часто буває в тренажерному залі. Клуб наказав йому трохи зменшити тренування в тренажерному залі через побоювання, що він перестарається».

Журналісти впевнені, що у Шахтарі Михайло також багато часу присвячував заняттям у тренажерному залі.

«У Шахтарі звикли, що він працює з важкими вагами і займається паверліфтингом. Мудрик вважає, що це сприяє його витривалості та фізичній готовності».

Також журналісти натякнули, що гравець багато часу проводить за відеоіграми.

«Це одна з речей, які йому подобаються поза полем, щоб розважатися, живучи в новому середовищі. Також він грає у відеоігри, він витрачає на це більше годин, ніж інші футболісти. В тому числі він грає та спілкується в грі з українцями».

Видання акцентує увагу на тому, що після молодіжного Євро-2024 Мудрик став більш впевнений у собі, а одноклубники високо цінують його талант.

  • Сума трансферу Михайла Мудрика з Шахтаря до Челсі склала 70+30 мільйонів євро. 
  • Михайло у поточному сезоні АПЛ зіграв три поєдинки, в яких результативними діями не відзначався.
  • Нині вінгер знаходиться в розташуванні збірної Україні, де готується до вересневих матчів нашої головної команди країни.
  • У наступному матчі Челсі зіграє проти Борнмуту, у складі якого виступає Ілля Забарний. Поєдинок пройде 17 вересня.
  • Наразі сині посідають 11 сходинку в турнірній таблиці АПЛ, маючи у своєму активі чотири бали після чотирьох турів.