Галатасарай не буде платити Шахтарю за Тете: у турецькому клубі зробили заяву, спростувавши чутки

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
824
0 голосів
Галатасарай не буде платити Шахтарю за Тете: у турецькому клубі зробили заяву, спростувавши чутки
Тете. Фото: Google
Офіційні представники стамбульського Галатасараю спростували чутки про готовність заплатити донецькому Шахтарю грошову компенсацію за бразильця Тете.

Галатасарай вважає, що йому не потрібно і не доведеться виплачувати жодної компенсації Шахтарю за перехід 23-річного вінгера Тете.

Про це заявив заступник голови правління Галатасарая Ерден Тімур.

«Ми докладно розглянули це питання у трьох незалежних міжнародних організаціях приблизно за 6-7 днів до трансферу. Після цього ми визначились.

В результаті, на нашу думку та на основі отриманих звітів, я не думаю, що буде якийсь негативний сценарій для клубу. Тож у плані компенсації нічого не буде», – наводить слова Тімура Haber Global.

  • Скориставшись правилом Annexe 7 ФІФА, Тете в минулому сезоні самовільно залишив розташування Шахтаря та грав за французький Ліон та англійський Лестер.
  • Шахтар підписав Тете на початку 2019 року з Греміо за 15 мільйонів євро. Контракт з ним був розрахований до кінця 2023 року.
  • У складі «гірників» бразильський футболіст виграв два чемпіонати української Прем'єр-ліги, Кубок та Суперкубок України.
  • На рахунку Тете 108 матчів проведених у помаранчево-чорній футболці Шахтаря: 31 гол, 15 результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює Тете в 25 мільйонів євро.