«Це пухлина для українського футболу»: гравець Миная розкритикував договірні поєдинки в УПЛ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
67
0 голосів
«Це пухлина для українського футболу»: гравець Миная розкритикував договірні поєдинки в УПЛ
Дмитро Нємчанінов. Фото: Google
Захисник Миная Дмитро Нємчанінов прокоментував інформацію, що йому та його одноклубнику Євгену Скибі пропонували по 5 000 доларів за здачу матчу з Динамо.

У дограванні відкладеного поєдинку 16-го туру української Прем’єр-ліги київське Динамо переграло Минай (3:1).

Через декілька днів після матчу з’явилась інформація, що деяким гравцям ужгородців пропонували п’ять тисяч доларів за злив гри проти киян з потрібним рахунком.

Захисник Миная Дмитро Нємчанінов прокоментував інформацію, що йому та його одноклубнику Євгену Скибі пропонували здати матч:

«Події, що трапилися впродовж тижня впливають на команду. Ти не можеш заплющити очі та не читати пресу. Досі телефонують журналісти, розпитуючи як саме це відбулося. У нас клуб дав пояснення і намагається співпрацювати з усіма виконавчими органами УАФ. І буде працювати надалі. Найгірше, що в такий час є такі люди, про яких, думаю, всі знають.

Треба викорінювати повністю, тому що таке зло – це пухлина для українського футболу. Люди, якісь треті сторони виходять на гравців, тренерів чи когось іншого і пропонують таким способом, я вважаю, вчинити злочин», – сказав Нємчанінов в коментарі для УПЛ ТБ.

  • 17 квітня Динамо перемогло Минай з рахунком 3:1 в перенесеному матчі 16-го туру УПЛ. У тій грі Нємчанінов забив у власні ворота. 
  • Минай посідає останнє місце в турнірної таблиці чемпіонату України, маючи 16 очок після 25 зіграних поєдинків.