Чорноморець та Шахтар зіграють обидва очні матчі на нейтральному полі: де відбудуться поєдинки УПЛ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
90
0 голосів
Чорноморець та Шахтар зіграють обидва очні матчі на нейтральному полі: де відбудуться поєдинки УПЛ
Шахтар – Чорноморець. Фото: Google
Поєдинки одеського Чорноморця та донецького Шахтаря у межах перенесеного 12-го туру та 27-го туру УПЛ відбудуться на стадіоні «Лівий берег» поблизу Києва.

Одеський Чорноморець офіційно оголосив про місце проведення поєдинків проти донецького Шахтаря в рамках перенесеного 12-го туру та 27-го туру УПЛ.

Перша зустріч відбудеться 1 травня, початок гри – 13:00, а друга – 5 травня, старт о 18:00. Обидва матчі пройдуть на стадіоні «Лівий берег» поблизу Києва.

Зазначається, що ініціатором перенесення ігор був Чорноморець. Причина зміни місця проведення матчів – складна логістика, що не сприяє якісній підготовці футболістів напередодні відповідальних матчів на фінішній прямій чемпіонату.

«Ми вдячні керівництву донецького клубу, що в цьому питанні пішли нам назустріч. Одеська команда за попереднім розкладом мала б таку мапу футбольних зустрічей: Ужгород – Одеса – Львів. Протягом 10 днів на команду чекали б майже 60 годин подорожей потягом. Тому з міркувань ефективної і зручної логістики Чорноморець вирішив вступити в перемовини з суперником і прийшов до важливої згоди.

За обопільним рішенням клубів організацією продажу квитків візьме на себе Шахтар. Всі залучені з продажу квитків кошти будуть направлені на підтримку Збройних сил України», – йдеться в заяві Чорноморця.

  • Донецький клуб у своєму активі має 58 балів та посідає першу сходинку в УПЛ.
  • Одесити наразі набрали 29 очків, розташувавшись на дев'ятій позиції в турнірній таблиці.