«Нападники Олександрії класно зробили свою роботу»: голкіпер Оболоні – про враження від гри з командою Ротаня

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
74
0 голосів
«Нападники Олександрії класно зробили свою роботу»: голкіпер Оболоні – про враження від гри з командою Ротаня
Назарій Федорівський. Фото: Google
Голкіпер київської Оболоні Назарій Федорівський пригадав події перенесеного матчу 15-о туру УПЛ проти Олександрії, в якому кияни зіграли внічию з командою Руслана Ротаня (2:2).

У середу, 17 квітня, відбувся матч української Прем'єр-Ліги Олександрія – Оболонь, який було перенесено з 15-го туру першого кола. Гра завершилася внічию з рахунком 2:2.

Голкіпер київського клубу Назарій Федорівський ексклюзивно для «УФ» поділився думками щодо поєдинку проти підопічних Руслана Ротаня:

«Кожен бал зараз важливий для нас. Хотілося б дотерпіти і здобути три очки. Це був би для нас найкрутіший подарунок. Враховуючи, як розвивалися події, нічийний результат теж задовільний. Олександрія дала нам хорошого прочухана. Для нас важливо було взяти очки, щоб далі продовжувати боротьбу і не випадати.

Ми розраховували після забитого м’яча, що вже не відпустимо результат, адже перед цим не зарахували гол в ворота Оболоні. Був сценарій, що ми могли дотерпіти, втримати ворота сухими, але так сталося, що нападники Олександрії класно зробили свою роботу».

  • У турнірній таблиці УПЛ Олександрія з 25 балами посідає 12-е місце, а Оболонь розташувалася на 14-й сходинці з 20 очками.
  • Наступний матч підопічні Руслана Ротаня проведуть на виїзді проти Колоса. Гра відбудеться 28 квітня о 15:30.
  • Кияни наступного туру зіграють із Зорею у виїзному поєдинку. Матч заплановано 28 квітня. Стартовий свисток прозвучить о 13:00.