«Я йому підказав кілька хитрощів»: Мілевський розповів про свою розмову з Ванатом – про що говорили форварди

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
52
0 голосів
«Я йому підказав кілька хитрощів»: Мілевський розповів про свою розмову з Ванатом – про що говорили форварди
Колишній форвард Динамо та збірної України Артем Мілевський нещодавно відвідав тренування київської команди, де поговорив з нападником киян Владиславом Ванатом.

Колишній форвард Динамо та збірної України Артем Мілевський дав ексклюзивне інтерв’ю сайту Sport-express.ua, у якому розповів про деталі розмови з нападником киян Владиславом Ванатом:

«Учора я відвідав вечірнє тренування Динамо перед сьогоднішньою грою з Поліссям. Наприкінці, хвилини дві, поговорив тет-а-тет із Ванатом. Сказав йому, що мені дуже сподобався його асист на Буяльського у грі з Минаєм. Класна комбінація. Це нагадало мені наші голи з Алієвим. Класика!

Я сказав Ванату: «Ти все зробив правильно. Андрюха Ярмоленко теж любить так грати – віддає і вбігає. Треба просто зачепитися за м'яч». Плюс я йому підказав кілька хитрощів, але це нехай залишиться між нами. Сподіваюся, проти Полісся він втілить це в життя, заб'є гол і віддасть на Бую і Ярмолу».

  • Артем Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За Динамо натуралізований білорус виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України Артем провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти. Колишній нападник офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.
  • Владислав Ванат у нинішньому сезоні провів 25 матчів: 11 голів та дев'ять гольових передач.