«Ще нічого не закінчено»: Артета прокоментував дві поразки поспіль та виліт Арсенала із Ліги чемпіонів

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
107
0 голосів
«Ще нічого не закінчено»: Артета прокоментував дві поразки поспіль та виліт Арсенала із Ліги чемпіонів
Мікель Артета. Фото: Google
У минулому турі Арсенал поступився Астон Віллі, а декілька днів тому лондонський клуб вилетів із Ліги чемпіонів, програвши Баварії. Мікель Артета прокоментував невдалі результати своєї команди.

У неділю, 14 квітня, Арсенал вдома поступився Астон Віллі (0:2) у рамках 33-го туру АПЛ, втративши шанси очолити турнірну таблицю.

Через декілька днів лондонський клуб зустрівся із Баварією у матчі-відповіді в рамках чвертьфіналу Ліги чемпіонів, в якому зазнав поразки із рахунком 0:1.

Головний тренер лондонців Мікель Артета прокоментував невдалі результати своєї команди:

«Останні дні, останній тиждень – це не найкращий досвід для мене та команди. Поразка в АПЛ, поразка та виліт у Лізі чемпіонів... Але ми повністю зосереджені на боротьбі та продовжуватимемо битву з Манчестер Сіті. Ми відстаємо на три очки та готові боротися. Ще нічого не закінчено», – заявив фахівець.

У наступному турі лондонці на виїзді зіграють проти Вулверхемптона. Поєдинок заплановано на 20 квітня. Початок гри о 21:30 за київським часом.

  • Арсенал має в своєму активі 71 бал та займає друге місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 32 матчі в усіх турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Контракт гравця з Арсеналом діє до 30 червня 2026 року. T
  • ransfermarkt оцінює 26-річного Зінченка в 42 мільйони євро.