Рух та Кривбас зіграли внічию: Кожушко забив восьмий гол в цьому чемпіонаті

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
183
0 голосів
Рух та Кривбас зіграли внічию: Кожушко забив восьмий гол в цьому чемпіонаті
Рух – Кривбас. Фото: УПЛ
У матчі 24-го турі чемпіонату України львівський Рух приймав у домашньому поєдинку криворізький Кривбас. Поєдинок завершився бойовою нічиєю.

Сьогодні, 13 квітня, відбувся матч 24-го туру УПЛ. Львівський Рух у домашньому поєдинку зіграв внічию з криворізьким Кривбасом.

Перший тайм порадував фанатів великою кількістю моментів та жовтих карток – одразу чотири отримали гравці господарів (Роман, Сич, Теслюк та Дідик) та ще одну – футболіст гостей (Бескоровайний).

Наприкінці першої половини Кожушко вивів Кривбас вперед, реалізувавши вихід сам на сам з воротарем Руху. Цей гол став восьмим для Олега у нинішньому чемпіонаті.

📹 Відео голу Кривбасу

Друга половина зустрічі пройшла за домінування львів'ян, яким необхідно було відігруватися. На 73-й хвилині Таллес зумів зрівняти рахунок.

Чемпіонат України. 24-й тур

Рух – Кривбас – 1:1

Гол: Таллес, 73 – Кожушко, 45

13 квітня. 18:00. Львів. Стадіон «Львів-Арена»

  • Нічия опустила Кривбас на третє місце в турнірній таблиці з 48 очками в активі. У Руху наразі 40 балів та п'яте місце.
  • У наступному матчі чемпіонату України Кривбас зіграє у виїзному поєдинку проти Чорноморця. Гру заплановано на 20 квітня. Початок о 15:30.
  • Рух 22 квітня поїде в гості до ужгородського Минаю. Матч розпочнеться о 13:00.