Збірна України тепер в повному складі: Піхальонок та Кривцов приєднались до команди

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2223
0 голосів
Збірна України тепер в повному складі: Піхальонок та Кривцов приєднались до команди
Тренування збірної України. Фото: УАФ
5 вересня відбувся третій день збору національної команди України в Польщі – робота йде повним ходом. Виконавці відпрацьовували тренерські задуми під час ігрових серій, а заняття тривали у високому темпі.

Під час вчорашнього тренування гравці збірної України відпрацьовували тренерські задуми під час ігрових серій, а заняття тривали у високому темпі та з виконанням вимогливих завдань від головного тренера Сергія Реброва.

До розташування команди прибув останній легіонер – Сергій Кривцов. Переліт нашого оборонця з Лос-Анджелеса, де його Інтер Маямі провів гру МЛС, із пересадкою у Франкфурті тривав 15 годин.

Сергій сказав після прибуття до табору синьо-жовтих, що почувається добре. Утім, після такої далекої мандрівки Кривцов сьогодні в загальній групі ще не працював, виконавши на полі пробіжку та стретчинг.

Воротарі під керівництвом Рустама Худжамова фокусувалися на переміщеннях та на виявленні м’яча під час ударів і атак суперника. Керівник голкіперського цеху акцентує увагу підопічних на швидкій грі англійців та їхній схильності до великої кількості ударів.

Сьогодні робота синьо-жовтих продовжиться в режимі дворазових тренувань. У них уже зможе взяти участь і Олександр Піхальонок, який сьогодні ввечері прибув до розташування команди на заміну Миколі Шапаренку, що залишив збірну через ушкодження.

  • Збірна України провела три матчі, набрала шість очок та посідає друге місце у групі С кваліфікації на Євро-2024.
  • Команда Сергія Реброва зіграє 9 вересня номінально домашній матч проти збірної Англії. Поєдинок пройде у польському Вроцлаві та розпочнеться о 19:00.
  • 12 вересня збірна України зустрінеться у Мілані з Італією. Початок о 21:45.