«Я не жалкую»: реакція дружини Пятова на її різку заяву про головного тренера Кривбаса Вернидуба

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
880
0 голосів
«Я не жалкую»: реакція дружини Пятова на її різку заяву про головного тренера Кривбаса Вернидуба
Андрій та Юлія Пятови. Фото: Instagram
Дружина колишнього голкіпера, а нині тренера воротарів Шахтаря Андрія Пятова Юлія не жалкує про кожне слово, яке вона каже, в тому числі за різкі висловлювання.

Дружина ексголкіпера, а нині тренера воротарів Шахтаря Андрія Пятова Юлія відреагувала на свою різку заяву в березні 2023 року.

Почалося все з висловлювань головного тренера Кривбаса Юрія Вернидуба на пресконференції після гри з Шахтарем (0:3), коли «гірники» виступали проти проведення матчу в Кривому Розі:

«Шахтар навіть оприлюднив свій графік перебування у Кривому Розі: коли їдять, сплять та ходять у туалет. Це, чесно кажучи, смішно. Їм так важко. Хлопці, важко там, де вас немає. Там, де зараз наші українські захисники роблять усе, щоб ми могли займатись своєю улюбленою роботою».

Юлія у своєму Instagram відреагувала на дану заяву Вернидуба наступним чином:

«Ото грязюку розвезли. Людяність повинна бути і на війні, і в спорті, і не можна змішувати одне з одним. Наваляв Шахтар Кривбасу по заслузі – несіть гідно програш, а не бийте себе в груди, які ви герої і які «скиглії» гравці Шахтаря. А я, як дружина футболіста, дійсно знаю їх таймінг».

Через майже ніж півроку після даного висловлювання Пятова не шкодує про те, що так сказала:

«Це моя думка. Я просто така людина, що я не буду брехати, десь викручуватися. Якщо я так сказала – то я не жалкую, що я так сказала. Буває, що аж бісять, а всі ж мовчать, бо що ж подумають про мене. Можу різко сказати, десь себе не втримати. Але ніколи не шкодую».

У інтерв’ю Анні Ребровій, яке розміщене на її YouTube-каналі, Юлія розповіла, як на це реагує її чоловік Андрій:

«А що він скаже? Це ж моя думка, він її поважає. Це ж не він це сказав. Він не відповідає за мої думки, за мої слова. Я за них відповідаю, він каже «Це ж твоя думка».

  • Юлія та Андрій Пятови одружені з 2005 року.
  • Подружжя має трьох дівчаток (Дашу, Мілану та Маю) та сина (Льва), який є наймолодшим у сім'ї.
  • Пятов завершив футбольну кар'єру влітку 2023 року та увійшов до тренерського штабу Патріка ван Леувена у донецькому Шахтарі.