«Поляки мені не сподобалися»: дружина Пятова згадала про погане відношення до родини легенди Шахтаря

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1473
0 голосів
«Поляки мені не сподобалися»: дружина Пятова згадала про погане відношення до родини легенди Шахтаря
Сім'я Пятових. Фото: Instagram
Дружина легенди Шахтаря Андрія Пятова – Юлія розповіла про негативний досвід життя в еміграції під час повномасштабного вторгнення. У жінки виникли проблеми із поляками.

Юлія Пятова розповіла, що їй досить важко було жити за кордоном разом із чотирма дітьми. Зокрема люди в Польщі не завжди із розумінням ставилися до її сім’ї.

«Ми п'ять місяців жили в Туреччині, а потім 10 місяців у Польщі. Чи були історії з неадекватними сусідами? Так, ми наркомани взагалі, які влаштовують гучні вечірки ночами. Їх не влаштовували мої четверо дітей, оскільки біля нас жили махрові такі пенсіонери».

Через подібні ситуації у Пятової виникали непорозуміння із сусідами.

«Я їм кажу: «У нас четверо дітей, вони літати не вміють, а ходять чи бігають по квартирі». Варто трохи гупнути, як вже стукають у двері десь об 11 годині дня, це не вечір навіть. Нехай вони радіють, що ми вже поїхали».

Жінка зізналася, що життя в еміграції їй не надто сподобалося.

«У Туреччині все було спокійно, там люблять дітей, а ось поляки мені не сподобалися. Проте це ж я приїхала до них, тому це моя проблема, що вони мені не сподобалися. Дякую, що ми там пожили, але вирішили повернутися, – розповіла Юлія ютуб-каналу «Анна Реброва».

  • Нагадаємо, що Юлія та Андрій Пятови одружені з 2005 року та мають чотирьох дітей: дівчаток Дашу, Мілану та Маю, а також та сина Льва;
  • Пятов завершив професійну ігрову кар'єру у складі Шахтаря в сезоні 2022/23. У новій кампанії він увійшов до тренерського штабу «гірників» як тренер воротарів.