«Нехай Ор’є не лізе в наші справи. Самі розберемося!»: Ващук безапеляційно став на захист Зінченка

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
2035
8 голосів
«Нехай Ор’є не лізе в наші справи. Самі розберемося!»: Ващук безапеляційно став на захист Зінченка
Зінченко, Ор’є, Ващук. Колаж: Sport-express.ua
Колишній захисник Динамо та збірної України Владислав Ващук, який нині став на захист батьківщини, ексклюзивно для сайту Sport-express.ua поділився своєю думкою про заяву Олександра Зінченка, після якої він нарвався на критику від Сержа Ор’є.

Зінченко в інтерв’ю британському ЗМІ заявив, що у разі отримання повістки готовий піти воювати. На дану заяву у своїх соцмережах відреагував захисник Галатасарая Серж Ор’є, який раніше виступав за ПСЖ та Тоттенхем. 

Івуарієць у своїх соцмережах звернувся до Зінченка та написав наступне: «Припини цю виставу і вирушай туди [в Україну] прямо зараз. Справжньому добровольцю не потрібно, щоб його хтось кликав».

Сайт Sport-express.ua звернувся до Владислава Ващука, який зараз служить у Нацгвардії, щоб дізнатися його думку.

– Владе, що можете сказати про заяву Зінченка – це популізм чи він справді так думає і може піти на фронт?

– Я знаю, точно, що Сашко всім серцем щиро підтримує нас, військових і українських біженців. Я до нього звертався і він ні разу не відмовив, вирішив питання нашої медичної роти, за що йому велике дякую. Зінченко відповів мені одразу: «Без питань, Владе. Завжди звертайся». 

Що стосується його заяви, то Зінченко сказав те, що в нього в душі, те, що він думає. Він думками повністю з Україною і я впевнений, що його заява це не популізм, але нехай допомагає краще своєю грою та волонтерством. Не всі це можуть зробити. Сашко – наш козак, який бажає Україні перемоги і робить все для цього.

– Що скажете про критику Зінченка від Ор’є?

– На Ор’є не потрібно звертати уваги. Це звичайна провокація. Нехай Ор’є не лізе в наші справи і не підказує, що нам робити. Самі розберемося! А краще, як людина небідна, нехай допоможе обороні України фінансово, це в їхніх, багатих жителів Європи, інтересах. Те що Саня робить – дорогого коштує. Повага йому і шана.