«Припини цю виставу»: ексгравець ПСЖ наїхав на Зінченка за його заяву щодо готовності піти на фронт

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
465
2 голоси
«Припини цю виставу»: ексгравець ПСЖ наїхав на Зінченка за його заяву щодо готовності піти на фронт
Олександр Зінченко. Фото: Google
Захисник турецького Галатасарая Серж Ор’є відреагував на інтерв’ю оборонця збірної України Олександра Зінченка, де він зухвало заявив, що готовий захищати країну зі зброєю в руках.

Серж Ор’є прокоментував інтерв’ю провідного гравця збірної України Олександра Зінченка, де він заявив, що готовий захищати нашу країну зі зброєю в руках, якщо його покличуть. Зробив це івуарієць у доволі жорсткій манері.

«Припини цю виставу і вирушай туди прямо зараз (в Україну).

Справжньому добровольцю не потрібно, щоб його хтось кликав», – написав Ор’є в соцмережі Snapchat.

  • Після перемоги над Брайтоном (3:0) Арсенал піднявся на перше місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. В активі «канонірів» 71 очко. Відрив від Ліверпуля, який тримається другим, складає один пункт, але у команди Юргена Клоппа є ще грав у запасі.
  • У наступному турі  команда Мікеля Артети вдома прийматиме Астон Віллу. Поєдинок заплановано на 14 квітня. Початок гри о 18:30 за київським часом.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 31 матч в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.
  • Серж Ор’є, який зараз є гравцем стамбульського Галатасарая, за час професійної кар’єри також захищав кольори французьких Ланса, Тулузи та ПСЖ, іспанського Вільярреала і англійського Тоттенхема з Лондона.