Гравець збірної України із топ-чемпіонату готовий піти на війну, якщо отримає повістку: гучна заява

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
71
1 голос
Гравець збірної України із топ-чемпіонату готовий піти на війну, якщо отримає повістку: гучна заява
Олександр Зінченко. Фото: Google
Захисник лондонського Арсенала Олександр Зінченко запевнив, що він готовий стати на захист батьківщини, якщо вона покличе. І не лише на футбольному полі.

Олександр Зінченко, який зізнався, що спілкувався зі своїми друзями з росії вже після початку великої війни на території України, виявляється, готовий взяти до рук зброю!

«Я думаю, що це однозначна відповідь. Я б пішов (до війська, воювати). Знаю, що дехто може подумати, що мені набагато легше бути тут (у Великій Британії), ніж там (в Україні).

Який мій обов'язок зараз? Я не можу пишатися більше, ніж зараз, тим, що я українець. У мене є мрія, що ця війна закінчиться дуже, дуже скоро, і ми зможемо відбудувати нашу Україну так, як ми дійсно хочемо», – розповів Зінченко в інтерв’ю ВВС Newsnight.

  • Після перемоги над Лутоном (2:0) у 31-му турі Арсенал посідає другу місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. В активі «канонірів» 68 очок. Відставання від Ліверпуля, який тримається першим, складає два пункти.
  • У наступному турі команда Мікеля Артети на виїзді зіграє проти Брайтона. Поєдинок заплановано на завтра, суботу, 6 квітня. Початок гри о 19:30 за київським часом.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 30 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.