«Прочитав анекдот про Зінченка»: Леоненко висміяв українського захисника Арсеналу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
504
0 голосів
«Прочитав анекдот про Зінченка»: Леоненко висміяв українського захисника Арсеналу
Олександр Зінченко і Віктор Леоненко. Колаж із соцмереж.
Легенда київського Динамо Віктор Леоненко саркастично прокоментував статтю англійської преси про те, як Олександр Зінченко давав підказки Каю Гаверцу під час домашнього матчу Арсеналу із Манчестер Юнайтед (3:1) у четвертому турі АПЛ.

Після матчу Арсенал – Манчестер Юнайтед (3:1) у четвертому турі Прем'єр-ліги в англійській пресі вийшла стаття, де розповідалося про підказки українського захисника Олександра Зінченка нападнику «канонірів» Каю Гаверцу, який нещодавно доєднався до команди.

Журналісти повідомили про те, що Зінченко просив німця більше боротися на полі. Однак колишній форвард Динамо Віктор Леоненко скептично поставився до цієї статті.

«Я прочитав анекдот про те, як Зінченко вчив Гаверца у матчі проти Манчестер Юнайтед відбирати м’яч. Людина, яка сама не відбирає, вчить когось це робити. Можливо, Зінченко сам не хоче відбирати, тому просить інших. Щоб м’яч до нього просто докочувався і нічого не потрібно було робити».

Експерт зізнався, що йому буде цікаво подивитися на Зінченка у грі проти національної збірної Англії у кваліфікації Євро-2024.

«Подивимося, як з англійцями буде підказувати. Він, як я розумію, ще й регулювальником підробляє в Арсеналі та збірній. Цікаво, як у нас запасні будуть виглядати 9 вересня. Не впевнений, що добре зіграємо», – сказав Леоненко у подкасті свого телеграм-каналу.

Нагадаємо, що 9 вересня в рамках п’ятого туру кваліфікації Євро-2024 Україна у польському Вроцлаві прийме Англію. Поєдинок розпочнеться о 19:00 за Києвом.