Зінченко опікується зіркою Арсеналу: в Англії повідомили подробиці вчинку українця у матчі з МЮ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1205
0 голосів
Зінченко опікується зіркою Арсеналу: в Англії повідомили подробиці вчинку українця у матчі з МЮ
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Британські журналісти прокоментували розмову з німецьким півзахисником Каєм Хаверцом Арсеналу українського флангового оборонця Олександра Зінченка.

У матчі четвертого туру чемпіонату Англії Арсенал на своєму стадіоні приймав Манчестер Юнайтед та здобув перемогу з рахунком 3:1.

Олександр Зінченко потрапив у стартовий склад своєї команди на матч. Це перша поява українця у старті за останні п'ять місяців. 

Британські журналісти звернули увагу на лідерські якості українця, який у перші 45 хвилин гри намагався підказувати новачку Арсенала Каю Хаверцу, а у другому таймі обійняв німця, підтримуючи хавбека та даючи настанови.

«Хаверц все ще виглядає так, ніби намагається освоїтись на новому місці. Протягом усього першого тайму було видно, як Олександр Зінченко підказував йому, що треба більше боротися, а в перерві українець вийшов на поле, обійнявши Хаверца, і, схоже, дав йому більш докладні вказівки», — пише Football.london. 

  • У нинішньому сезоні АПЛ Олександр Зінченко зіграв в трьох поєдинках, загалом 111 хвилин, без результативних дій.
  • На рахунку Хаверца чотири поєдинки та жодної результативної дії.
  • Після чотирьох турів Арсенал посідає п'яту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, маючи в активі десять очок.
  • В наступному турі команда українця зустрічатиметься з Евертоном Віталія Миколенка. Матч відбудеться 17 серпня. Початок гри о 18:30.