Зінченко вперше в сезоні потрапив до стартового складу: Арсенал вирвав перемогу наприкінці матчу з МЮ

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
751
0 голосів
Зінченко вперше в сезоні потрапив до стартового складу: Арсенал вирвав перемогу наприкінці матчу з МЮ
Олександр Зінченко, фото: Google
У матчі четвертого туру чемпіонату Англії Арсенал на своєму стадіоні приймав МЮ. Матч завершився перемогою лондонців, а Олександр Зінченко вийшов у старті вперше за п'ять місяців.

Арсенал переміг вдома Манчестер Юнайтед. Лондонський клуб здобув перемогу на останніх хвилинах.

Український захисник Олександр Зінченко потрапив у стартовий склад своєї команди на матч. Це перша поява українця у старті за останні п'ять місяців. У попередній грі з Фулхемом він виходив з лави запасних. 

МЮ відкрив рахунок на 27 хвилині – Маркус Решфорд відзначився після асисту від Крістіана Еріксена. Решфорд забив у другому матчі поспіль на «Емірейтс», він також відзначився у січні цього року на цьому стадіоні. 

Арсенал відповів одразу – вже через хвилину Мартін Едегор зрівняв рахунок у грі влучним пострілом після пасу Габріеля Мартінеллі.

На 76-й хвилині Мікель Артета змінив Зінченка на Такехіро Томіясу. У МЮ на останні 15 хвилин вийшов новачок Расмус Хейлунд. На 89 хвилині Александр Гарначо забив гол, який було скасовано після втручання ВАР. 

Арбітр додав до гри вісім хвилин, на 96-й Деклан Райс забив свій перший гол у футболці Арсеналу та приніс команді перемогу. Через десять хвилин господарі добили МЮ, третім голом команди відзначився Габріель Жезус.

Арсенал – Манчестер Юнайтед – 3:1

Голи: Решфорд, 27 – Едегор, 28, Райс, 96, Жезус, 101.

3 вересня. 18:30. Лондон. Стадіон «Емірейтс».

  • Для Арсеналу це третя перемога у сезоні. В минулому турі команда Артети вдома зіграла внічию з Фулхемом 2:2. Для МЮ це вже друга поразка в сезоні АПЛ.
  • Команда Зінченко здобула три бали та увійшла до топ-4 у турнірній таблиці АПЛ, набравши десять очок. У МЮ на чотири очка менше, команда Еріка Тен Хага залишалася на десятому місці. 
  • У наступному турі чемпіонату Англії Арсенал зіграє проти Евертона Віталія Миколенко на виїзді. Гру заплановано на 16 вересня. МЮ у той же день поміряється силами із Брайтоном.