«Я не знаю, хто такий Береза»: Красніков жорстко відповів на звинувачення почесного президента Дніпра-1

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1370
0 голосів
«Я не знаю, хто такий Береза»: Красніков жорстко відповів на звинувачення почесного президента Дніпра-1
Євген Красніков. Фото: Google
Колишній спортивний директор Дніпра-1 Євген Красніков прокоментував критику на свою адресу з боку почесного президента дніпровської команди Юрія Берези.

Юрій Береза дав жорстке інтерв'ю, у якому, зокрема, розкритикував роботу у клубі Євгена Краснікова та колишнього головного тренера дніпрян Олександра Кучера. Він звинуватив тандем у вильоті Дніпра-1 із єврокубків.

Євген Красніков ексклюзивно для сайту «Український футбол» заявив, що зараз багато представників ЗМІ намагається отримати в нього коментар.

«Ви знаєте, після нашого відходу з Дніпра-1 про нас багато розмов у пресі, інтернеті і де завгодно: і хороших, і поганих. Ви не перший журналіст, хто мені подзвонив із цього питання».

Також колишній спортивний директор Дніпра-1 сказав, що ніколи навіть не спілкувався з Березою.

«Інтерв'ю Берези я не читав. Я не знаю, хто такий Береза, ніколи його не бачив і жодного разу з ним не спілкувався», — сказав Красніков. 

  • У минулому чемпіонаті України Дніпро-1 разом з Кучером та Красніковим фінішував на другому місці і отримав право взяти участь у кваліфікації Ліги чемпіонів.
  • Перша спроба пробитися до групового турніру ЛЧ виявилася провальною – поразка за сумою двох матчів від Панатінаїкоса (1:3 та 2:2).