«У команди з'явився характер»: Шевченко прокоментував вихід збірної України на Євро-2024

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
276
0 голосів
«У команди з'явився характер»: Шевченко прокоментував вихід збірної України на Євро-2024
Андрій Шевченко. Фото: Google
Національна збірна України перемогла Ісландію (2:1) у фінальному матчі відбору на Євро-2024 – президент УАФ Андрій Шевченко прокоментував перемогу підопічних Сергія Реброва.

Збірна України із рахунком 2:1 перемогла Ісландію у фінальному поєдинку плей-оф раунду кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.

Нинішній очільник Української асоціації футболу Андрій Шевченко прокоментував гру:

«Хочу подякувати ЗСУ, нашим хлопцям та дівчатам, які дають можливість нам грати у футбол для нашої країни. Хочу подякувати кожному вболівальнику, кожній людині, яка переживає за нас. Це були дуже складні матчі. Було видно, що хлопці трішки нервують.

У другому таймі проти Ісландії ми почали більше контролювати м'яч, хлопці знайшли ключик. Циганков забив неймовірний гол, нам його не вистачало у першій грі. Мудрик також починає набирати форму. Очікуємо, що він покаже клас на Євро».

Колишній тренер національної команди розповів про враження від роботи Сергія Реброва на чолі збірної:

«У нас була 100-відсоткова віра в команду, в тренерський штаб. Сергій Станіславович зробив простой неймовірну роботу. Ребров взяв команду в дуже важкий момент і повністю змінив її. У команди з'явився характер – є розуміння, що ми будемо грати до кінця», – заявив Шевченко в коментарі для пресслужби УАФ.

  • Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня.
  • Збірна України потрапила до групи Е, де окрім підопічних Сергія Реброва будуть Бельгія, Румунія та Словаччина.
  • Найвищим досягненням національної команди на Євро є вихід до чвертьфіналу у 2020 році, де команда Андрія Шевченка із рахунком 0:4 поступилася англійцям.