«Обидві команди заслуговували поїхати на Євро»: ісландські вболівальники відреагували на поразку від України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
108
1 голос
«Обидві команди заслуговували поїхати на Євро»: ісландські вболівальники відреагували на поразку від України
Фани збірної Ісландії. Фото: Google
Вболівальники збірної Ісландії відреагували на фіаско своєї улюбленої команди, яка у грі фінальної кваліфікації до Євро-2024, передуючи у рахунку, програла команді України (1:2).

Фанати збірної Ісландії, як і тренер їх національної збірної Оге Харейде, дуже гідно відреагували на поразку від України (1:2) у фінальній кваліфікації до чемпіонату Європи-2024. Нікого брудом не поливали і зауважили, що поступилися гідному та сильному супернику. 

Sport-express.ua відібрав найцікавіші дописи шанувальників острівної збірної

«Обидві команди заслуговували поїхати на Євро. Образливий результат».

«Моє серце розбито».

«Флешбек з гри проти Угорщини у 2020 році. Але ми повернемося сильніше. Сподіваюся на це!».

«Благаю, поверніть Ларса Лагербека».

«Мій глибокий респект збірній України. Пам'ятаю, як Зеленський згадав гру збірної Ісландії на Євро-2016 у своїй інавгураційній промові. Це було незабутньо і для мене. Ісландія разом з Україною».

Зазначимо, що під дописом Ісландської Федерації футболу в Instagram про рахунок матчу було багато коментарів від українських вболівальників. Наші фани дякували суперникам за гру та розсипались в компліментах збірній Ісландії.

  • Чемпіонат Європи 2024-го відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Чинним чемпіоном Старого світу є національна збірна Італії.
  • Суперниками збірної України по квартету Е на чемпіонаті Європи будуть національні командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Найвищим досягненням національної збірної України на Євро є вихід до 1/4 фіналу у 2020 році. Далі у турнірі синьо-жовтих не пустили англійці, які розбили команду Андрія Шевченка з рахунком 4:0.