«Дуже сильно вплинув на гру»: тренер Ісландії назвав гравця збірної України, який перевернув матч

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2578
3 голоси
«Дуже сильно вплинув на гру»: тренер Ісландії назвав гравця збірної України, який перевернув матч
Оге Харейде. Фото: Google
Головний тренер збірної Ісландії Оге Харейде підбив підсумки матчу фінальної кваліфікації до Євро-2024 проти команди України (1:2), пояснивши поразку своїх підопічних вдалою заміною від Сергія Реброва, джокером якого, на думку фахівця, став Олександр Зінченко.

Оге Харейде дуже по-нордичному, стримано і майже без емоцій, прокоментував поразку Ісландії Україні (1:2) у поєдинку фінальної кваліфікації до Євро-2024, яка коштувала його команді путівки на континентальну першість.

«Був хороший перший тайм. Ми вигравали 1:0. У нас були шанси на початку другого тайму забити другий м'яч. Ми намагалися втримати цей результат, опустилися нижче, стали ближче грати до своїх воріт і пропустили другий гол. 

Вийшов Зінченко – він дуже сильно вплинув на гру. Це дуже хороший футболіст. Гравці після поразки у фіналі дуже розчаровані. Нам потрібно розуміти, що ми грали проти сильної команди», –  сказав Харейде в ефірі «Суспільного».

  • Чемпіонат Європи 2024-го відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Чинним чемпіоном Старого світу є національна збірна Італії.
  • Суперниками збірної України по квартету Е на чемпіонаті Європи будуть національні командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Найвищим досягненням національної збірної України на Євро є вихід до 1/4 фіналу у 2020 році. Далі у турнірі синьо-жовтих не пустили англійці, які розбили команду Андрія Шевченка з рахунком 4:0.