«Стане одним із ключових факторів матчу»: що може допомогти збірній України проти Ісландії

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
191
1 голос
«Стане одним із ключових факторів матчу»: що може допомогти збірній України проти Ісландії
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Футбольний журналіст-блогер Володимир Звєров поділився очікуваннями від гри фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії, напророкувавши вітчизняним фанам безсонну, але щасливу ніч.

Володимир Звєров вважає, що у битві між національними збірними України та Ісландії за путівку до Євро-2024 на перший план вийде не тактика чи індивідуальна майстерність гравців обох команд, а їх функціональна готовність.

Відповідаючи на питання наших колег з «Українського футболу» стосовно прогнозу на матч, Звєров сказав наступне:

«Багато переживань після першого матчу. І боснійські згадки розмивають наш статус фаворита. Накладаємо на це тему «другий матч за чотири дні», що не додає оптимізму. Але ж і ісландці вимоталися добре проти Ізраїлю - велику частину матчу вони провели у концентрованій обороні. 

Свіжість стане одним із ключових факторів матчу. Відтак, можлива ротація дуже допоможе нам. Я вірю в прохід, але це знову буде складно. Мій прогноз 1:1 в основний час. А далі - пройдемо!», – написав Звєров у своєму телеграм-каналі.

🔥Наші зіркові експерти, Буряк, Воробей, Сабо та Федорчук дали вогняний прогноз на матч Україна – Ісландія.

💣А коментатор Кирило Круторогов згадав українців в чемпіонаті Ісландії, та острів’ян в УПЛ.

  • Зустріч фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграна 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом. Гру прийматиме польське місто Вроцлав.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з національними командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.