«Не дуже вірю у Циганкова як у джокера»: журналіст спрогнозував заміни у збірній України в матчі проти Ісландії

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
178
1 голос
«Не дуже вірю у Циганкова як у джокера»: журналіст спрогнозував заміни у збірній України в матчі проти Ісландії
Віктор Циганков. Фото: УАФ
Журналіст Михайло Співаковський спробував спрогнозувати, які зміни можуть відбутися у складі збірної України на матч фінальної кваліфікації до Євро-2024 проти Ісландії у порівнянні з попередньою грою. Блогер ставить на появу Віктора Циганкова зі старту.

Михайло Співаковський майже впевнений, що Сергій Ребров не випустить на матч проти Ісландії такий же склад, що розпочинав гру у Зениці проти Боснії і Герцеговини (2:1). 

Що може змінитися, журналіст спробував пояснити так:

«Циганков замість Зубкова - не дуже вірю у Віктора як у джокера, йому краще з перших хвилин. Маліновський/Шапаренко замість Зінченка. Залежить від того, що потрібно Реброву. Яремчук замість Довбика. А ось тут якраз вангую, що буде ставка на Циганкова і Довбика. 

Таловєров замість Матвієнка. Микола краще для білд-апу, але коли мова йде про атлетизм та гру 1 в 1 в обмеженому просторі - можливо, є резон поставити Максима», – сказав Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

🔥Наші зіркові експерти, Буряк, Воробей, Сабо та Федорчук дали вогняний прогноз на матч Україна – Ісландія.

💣А коментатор Кирило Круторогов згадав українців в чемпіонаті Ісландії, та острів’ян в УПЛ.

  • Зустріч фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграна 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом. Гру прийматиме польське місто Вроцлав.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з національними командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.