Збірна України провела останнє тренування перед вирішальним матчем: Лунін оцінив силу Ісландії

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
351
2 голоси
Збірна України провела останнє тренування перед вирішальним матчем: Лунін оцінив силу Ісландії
Андрій Лунін. Фото: Андрій Лунін
Воротар національної збірної України Андрій Лунін поділився очікуваннями від поєдинку фінальної кваліфікації плей-оф за вихід на Євро-2024 проти Ісландії.

Андрій Лунін разом з партнерами по національній збірній України напередодні вже протестував газон на «Тарчинські Арені», де й відбудеться гра у рамках фінальної кваліфікації плей-оф за вихід на чемпіонат Європи 2024 року проти Ісландії та дав короткий коментар стосовно налаштування на битву з вікінгами. 

«Набагато складніша (гра проти Ісландії у порівнянні з матчем із Боснією і Герцеговиною). Більш організована команда, більш силова, і мені здається, з більшим досвідом. Гра буде 100% набагато важче, вимогливіше», – сказав Лунін в інтерв’ю пресслужбі УАФ.

🔥Наші зіркові експерти, Буряк, Воробей, Сабо та Федорчук дали вогняний прогноз на матч Україна – Ісландія.

💣А коментатор Кирило Круторогов згадав українців в чемпіонаті Ісландії, та острів’ян в УПЛ.

  • Зустріч фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграна 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом. Гру прийматиме польське місто Вроцлав.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з національними командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.