Капітан збірної України може не зіграти проти Ісландії: Ребров пояснив, що трапилося

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
444
0 голосів
Капітан збірної України може не зіграти проти Ісландії: Ребров пояснив, що трапилося
Олександр Зінченко. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про готовність Олександра Зінченка провести другий матч за короткий проміжок часу.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров заявив, що не знає, чи зможе Олександр Зінченко взяти участь у грі проти Ісландії в рамках кваліфікації до Євро-2024:

«Я не знаю, наскільки Олександр готовий провести два матчі. Подивимося завтра. Ми ще не вирішили, буде Олександр грати чи ні. Я вважаю, що він заслуговує грати.

Зінченко – патріот. На жаль, він дуже багато часу пропустив в Арсеналі. Зараз приймемо рішення. Тому я не знаю, як він зіграє дві гри», – сказав Ребров на передматчевій пресконференції.

Нагадаємо, що Зінченко зіграв 76 хвилин у поєдинку проти Боснії і Герцеговини (2:1), вийшовши на поле з капітанською пов'язкою за відсутності Андрія Ярмоленка і Тараса Степаненка.

  • Олександр має на своєму рахунку вже 59 зустрічей і дев'ять голів за збірну України.
  • У складі Арсеналу 27-річний захисник провів 29 матчів у нинішньому сезоні: забив один м'яч та віддав дві результативні передачі.
  • У фіналі стикових матчів Україна 26 березня у польському Вроцлаві на Міському стадіоні зіграє проти Ісландії, яка в гостях розгромила Ізраїль (4:1).
  • Якщо команда Реброва зможе пробитися на чемпіонат Європи, то потрапить у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.
  • Україна – Ісландія: де і коли дивитися фінальний матч команди Реброва за вихід на Євро-2024.