«Ребров пішов у ва-банк і це спрацювало»: Кварцяний прокоментував перемогу збірної України над Боснією

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
252
0 голосів
«Ребров пішов у ва-банк і це спрацювало»: Кварцяний прокоментував перемогу збірної України над Боснією
Віталій Кварцяний. Фото: Google
Збірна України обіграла Боснію і Герцеговину (2:1) у гостьовому півфінальному матчі у рамках кваліфікації до Євро-2024 – Віталій Кварцяний підбив підсумки поєдинку.

Збірна України із рахунком 2:1 перемогла Боснію і Герцеговину у півфінальному поєдинку плей-оф раунду кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.

Віталій Кварцяний в ексклюзивному інтерв'ю для сайту Sport-express.ua поділився враженнями щодо гри підопічних Сергія Реброва:

«Сергій Ребров пішов у ва-банк. Його ставка на двох нападників зіграла. Присутність на полі двох потужних форвардів, Яремчука, який з’явився під кінець гри, і Довбика, якого він не зняв, а залишив на полі, змусила боснійців робити помилки в захисті. Тобто, ми одразу ж побачили їх слабкі місця – в центрі оборони.

В кінці Україна взагалі домінувала і могла ще й третій м’яч забити. Цей матч був типовою кубковою грою, на виліт. Десь не було якості гри, малюнка, але є результат – це найважливіше».

  • У фіналі стикових матчів Україна 26 березня у польському Вроцлаві на Міському стадіоні зіграє проти Ісландії, яка у паралельному матчі в гостях розгромила Ізраїль (4:1).
  • Якщо команда Реброва зможе пробитися на чемпіонат Європи, то потрапить у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.