На матчі Боснія – Україна очікується аншлаг: відомо, скільки вболівальників підтримуватимусь нашу команду

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
118
2 голоси
На матчі Боснія – Україна очікується аншлаг: відомо, скільки вболівальників підтримуватимусь нашу команду
Стадіон «Біліно Поле». Фото: УАФ
Сьогодні, 21 березня, національна збірна України з футболу проведе стиковий поєдинок за право участі в фінальній частині чемпіонату Європи проти Боснії і Герцеговини. На трибунах стадіону в Зениці буде «биток».

Чекаємо на вогняний прийом. На трибунах стадіону «Біліно Поле» в Зениці, де відбудеться надважливий для національної збірної України поєдинок 1/2 фіналу плей-оф за право зіграти на чемпіонаті Європи 2024 року, очікується близько 11 200 уболівальників. Тобто – аншлаг!

За інформацією пресслужби Української асоціації футболу, 800 глядачів підтримуватимуть збірну України (квота для фанів синьо-жовтих).

Нагадаємою, що колишній захисник збірної України Василь Кобін в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua поділився очікування від гри та дав свій прогноз.

  • Поєдинок 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Початок матчу, який буде зіграно на стадіоні «Біліно Поле», о 21:45 за київським часом.
  • У разі перемоги збірна України зустрінеться з переможцем у парі Ізраїль - Ісландія. Фінальний поєдинок може відбутися 26 березня в польському Вроцлаві.