Сидорчук назвав головну зброю Боснії: чого остерігається півзахисник збірної України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
276
1 голос
Сидорчук назвав головну зброю Боснії: чого остерігається півзахисник збірної України
Сергій Сидорчук. Фото: УАФ
Один з найдосвідченіших гравців національної збірної України, півзахисник Сергій Сидорчук вважає, що головним козирем команди Боснії і Герцеговини є фактор домашнього поля.

Сергій Сидорчук натякнув, що ні він, ні його партнери по збірній України зовсім не бояться зірок Боснії і Герцеговини Едіна Джеко та Міралема П'яніча, але можуть мати певний дискомфорт, граючи у Зениці, де команду Саво Мілошевича несамовито будуть підтримувати тисячі місцевих фанів.

«Головна небезпека для нас – це те, що ми будемо грати на виїзді, а не вдома, атмосфера на їхніх трибунах. Ми розуміємо, що для них це також великий шанс, як і для нас.

Коли ти граєш вдома і знаєш, як тут вболівають, як можуть підтримувати…це буде головна їхня зброя», –  розповів Сидорчук в інтерв'ю ютуб-каналу ВЗБІРНА. 

Нагадаємою, що колишній захисник збірної України Василь Кобін в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua поділився очікування від гри та дав свій прогноз.

  • Поєдинок 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Початок матчу, який буде зіграно на стадіоні «Біліно Поле», о 21:45 за київським часом.
  • У разі перемоги збірна України зустрінеться з переможцем у парі Ізраїль - Ісландія. Фінальний поєдинок може відбутися 26 березня в польському Вроцлаві.